Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deb65583/domains/eyeonpalestine.be/public_html/2014/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/inc/class-plugin.php on line 368
OVER EoP - Eye On Palestine OVER EoP

OVER EoP

Eye on Palestine is een festival dat kwaliteitsvolle en prikkelende Palestina-gerelateerde film en kunst in België promoot.

Sinds haar ontstaan in 2010, is het festival uitgegroeid van een
exclusief filmisch programma naar een festival dat ook ruimte schept voor visuele en levende kunst, theater en muziek tezamen met lezingen en debatten.

Eye on Palestine biedt een platform aan kunstenaars die hún kijk geven op de Palestijnse werkelijkheid.
Daarnaast wil het een impuls geven aan de culturele sector in België met kristisch en belangrijk werk dat zelden te zien is in commerciële circuits.
Het festival brengt Palestina naar België door het publiek kennis te laten maken met opkomende en gevestigde Palestijnse en internationale regisseurs, kunstenaars, schrijvers, musici, wetenschappers en activisten.

Eye on Palestine is een non-profit sociaal cultureel project gerealiseerd door een brede waaier van Belgische organisaties en instellingen en vele vrijwilligers. De organisatoren van dit festival zijn Masereelfonds, Menarg, KVS, Pianofabriek, Vrede (vzw) en Victoria Deluxe.

 

Om het programma van onze vorige editie te bekijken klik hier.